Deye ja GreensunSolar

Kõrgepinge lahendus

Kõrgepinge lahendus koosneb peamiselt kahest komponendist. Inverterist ja akupangast. Meie lahenduseks on Deye kõrgepinge hübriidinverter ja GreensunSolar kõrgepinge akupank. GreensunSolar akupank on Deye inverteri listis seega suhtlus nende vahel on ideaalne. Inverterite valikus on 5kw – 50kw versioonid ja akupankasi saab alates 10kWh.

Deye

Kõrgepinge hübriidinverter

Kõrgepinge inverterite vajadus tekib tavaliselt siis, kui on vaja enam kui 12kW laadimisvõimsust sest hetkel on Deye madalpinge inverterite valikuks maskimaalne võimsus 12kW. Teine põhjus on säästa kaabelduse pealt sest kõrgema pinge puhul saab kasutada tunduvalt vähem ampreid ja seega peenemaid kaableid. Samuti annab kõrgepinge lahendus effektiivsema tulemuse. St energia kadu soojusesse on väiksem.

Peamised kõrgepinge inverteri omadused:

Kõrge effektiivsus

Vähem kulu kaabeldusele

Võimsused kuni 50kW

Suurem laadimisvõimsus

100% assümeetriline väljund faaside vahel

Kaalult kerge

GreensunSolar

Kõrgepinge akupank

Kui madalpinge akud enam ei vasta nõudmistele siis on aeg vaadata kõrgepinge akude poole. Peamine erinevus seisneb maksimaalses võimsuses kilowattides ehk kui kiiresti saab laadida ja maha laadida. Põhjus miks madalpinge akudel tuleb piir ette on amprid. Ühel hetkel on amprid liiga suured, et inverter saaks hakkama ja ka kaabeldus läheb väga massiliseks ja kalliks. Sellisel juhul pannakse madalpinge akud jadamisi millega tõstetakse üles pinge ja saame amprid hoida kenasti madalal.

GreensunSolar akupank sobib ideaalselt Deye kõrgepinge hübriidinverteritele.

Peamised kõrgepinge aku omadused:

Kõrge effektiivsus

Vähem kulu kaabeldusele

Võimalik mahutuvused üle mWh

Suurem laadimisvõimsus

Pikk eluiga

Ruumisäästlik